Vienoje interneto pokalbių svetainėje vestuvių svečiai pasidalino ilgų sąrašu reikalavimų, kuriuos jiems elektroniniu paštu kartu su kvietimu persiuntė „vestuvių planuotojai“.

Vienas iš tokių primygtinų prašymų – noras, kad visos vestuvių viešnios būtų plaukus tiesiog paprastai susirišusios į uodegą, o trumpų plaukų savininkės – apsikirpusios bob stiliumi. Dar vienas pavyzdys iš keistojo sąrašo – draudimas kalbėti su nuotaka.

Įrašas apie reikalavimus sulaukė 1200 paspaudimų „Patinka“ ir 859 komentarų.

Prisistatę vestuvių planuotojais, laiško siuntėjai paaiškino, jog rašo norėdami įsitikinti, kad šventės svečiai bus deramai pasirengę ypatingajai šventei.

Laiške pateikiamas ilgas „taisyklių ir reikalavimų sąrašas“, prasidedantis prašymu svečiams atvykti maždaug 15-30 minučių anksčiau.

Vestuvių svečiams griežtai draudžiama vilkėti baltos, kreminės ar dramblio kaulo spalvos drabužiais. Draudžiamas ir ryškus makiažas.

„Ceremoniją draudžiama filmuoti ir fotografuoti, taip pat draudžiama iki atskiro įspėjimo naudotis socialiniu tinklu „Facebook“, – rašoma tekste.

Šeima ir draugai sulaukė nurodymo prie visų su vestuvėmis susijusių nuotraukų socialinėje žiniasklaidoje naudoti specialią grotažymę.

„Nekalbėkite su nuotaka“, – raginama sąraše, o jis baigiamas reikalavimu, kad visi be išimties svečiai, norėdami patekti į šventę, privalo atsinešti bent 75 dolerių vertės dovaną.

Įrašas internete sulaukė nemenko dėmesio, žmonės noriai komentavo nuotakos siaubūnės kaprizus.

„Geriausias būdas sureaguoti į tokį kvietimą – atsakyti, kad atvyksite, tačiau neatvykti. Greičiausiai nuotaka taip įtūš, kad atsiųs jums sąskaitą“, – teigia vienas internautas.

Kitas pajuokavo, kad mielai „susimokėtų tuos 75 dolerius ir pasižiūrėtų šią dramą“.

„Jei atsiuntė tokią absurdišką instrukciją, tai dar nereiškia, kad svečiai ten tikrai elgsis kaip normalūs žmonės. Aš tikrai nepatingėčiau apsirengti savo senos vestuvinės suknelės, kaip reikiant prisidažyti, susišukuoti, apsiauti ryškiausius turimus sportbačius ir sugadinti visas nuotraukas“, – juokėsi viena internautė.