Melissa Redmond, kuri padavėja prie automagistralės už Niujorko ribų dirbdavo nuo 9 val. vakaro iki 5 val. ryto, buvo puikiai sugalvojusi, kaip užsidirbti pinigų ne tik iš arbatpinigių. Kai nestovėdavo prie užsakymo priėmimo langelio, jauna moteris apsilankydavo klientų automobiliuose.

Policijos pareigūnai teigia, kad apie padavėjos elgesį juos informavo vienas užeigos klientas, kuris buvo šokiruotas jos elgesiu.

Policijos pareigūnai slapta stebėjo padavėjos darbą. Buvo užfiksuota, kaip ji eina į klientų automobilius, ten praleidžia apie 10-15 minučių, kaip paima pinigus.

Vėliau vienas policijos pareigūnas nusprendė apsimesti potencialiu klientu. Vilkėdamas civiliais drabužiais jis priėjo prie užsakymo langelio. Jis paplepėjo su padavėja, o ši jam pasakiusi, jog jei jis nori gerai praleisti laiką, turėtų jai paskambinti. Jauna moteris policijos pareigūnui davė savo telefono numerį.

Po kelių dienų policijos pareigūnas vėl sugrįžo prie užeigos. Po neilgo pokalbio moteris jam pareiškė, kad jis turi gauti grynųjų pinigų. Kai vyras grįžo su pinigais, padavėja su juo sutiko nuvažiuoti į galinį užeigos kiemą – ten moteris ir buvo sulaikyta.

Jai bus pateikti kaltinimai prostitucija.