Pavyzdžiui, Emma Noble ir buvusio Britanijos premjero sūnus Jamesas Majoras savo sūnui išrinko Harrisono vardą.

Buvusios TV žaidimo vedėjos teigimu, jos "nuostabusis" sūnelis paveldėjo visus tėvo bruožus, tačiau ji nepaaiškino, kodėl jam atiteko "The Beatles" muzikanto pavardė.

Atrodo, kad žvaigždžių tarpe nebepopuliaru savo vaikams suteikti įprastus vardus, tokius kaip Johnas, George ar Richardas.

Liamas Gallagheris ir jo jau buvusi žmona Patsy Kensit pirmieji žengė naujuoju keliu pavadindami savo pernai metais gimusį sūnų Lennonu Francisu.

Buvusi "Page 3" mergina Melinda Messenger prisipažino, kad jai sūnaus gimimas sukėlė moralinę traumą. Tik laikas parodys, ar išaugęs berniukas tą patį jaus savo tėvams, Melindai Ir Wayne’ui, kurie jam davė Morgano vardą.

Buvusi "EastEnders” žvaigždė Patsy Palmer prieš du mėnesius gimusį sūnų pavadino Fentonu.

Atrodo, kad naujoji tendencija pakeitė anksčiau populiarią tradiciją vaikus vadinti vietovių vardais. Prisiminkime Madonnos dukterį Lourdes, Dono Johnsono ir Melanie Griffith dukterį Dakotą bei "Manchester United” žvaigždės Davido Beckhamo ir "Posh Spice” sūnų Brooklyną. Beje, kita "Spice Girls" mergina, Mel B, paneigė, kad jos duktė Phoenix Chi buvo pavadinta Amerikos miesto garbei.

Beje, 7-8 dešimtmečio roko žvaigždės vaikams suteikdavo dar keistesnius vardus.

Davido Bowie sūnui atiteko vardas Zowie, "Rolling Stones" muzikanto Keitho Richardso dukrai – Dandelion, o Cher atžalai – Chasity.

Ekscentriškojo rokerio Franko Zappos, kuris vaikams sugalvojo vardus Dweezil, Moon Unit, Ahmet Emuuka Roda ir Diva, pėdomis pastaraisiais metais pasuko Paula Yates, nusprendusi savo atžalas pavadinti Fifi Trixiebelle, Peaches, Pixie ie eavenly Hiraani Tiger Lily.

Psichologės Susan Quilliam nuomone, kai kurios žvaigždės vaikams suteikia keistus ir neįprastus vardus norėdamos savo šlove ir populiarumu pasidalinti su atžalomis.

"Jie nori apsaugoti vaikus nuo viešumo, tačiau kita vertus, jie negali atsispirti norui, kad jų vaikai skirtųsi nuo paprastų žmonių vaikų," teigė ji.