Birželio 9 dienos skrydžio iš Fort Lauderdeilo į Fyniksą keleivė Jill Tarlow nufotografavo negausiai apsirėdžiusį vyrą ir nuotrauką nusiuntė „San Francisko Chronicle“. Laikraštis nuotrauką išspausdino trečiadienio numeryje.

Šis vyras skrido praėjus šešioms dienoms po to, kai Naujosios Meksikos universiteto futbolo komandos žaidėjas Deshonas Maramas buvo sulaikytas San Francisko oro uoste, nes atsisakė užsitraukti į viršų nusmukusias kelnes.

J.Tarlow „San Francisko Chronicle“ sakė, kad ji ir kiti lėktuvo keleiviai dėl nederamai atrodančio keleivio pasiskundė darbuotojams dar prieš įsėsdami į lėktuvą, tačiau „US Airways“ darbuotojai keistai atrodančiam vyrui skristi leido.

„Niekas nebūtų manim patikėjęs, jei nebūčiau tokio vaizdo nufotografavusi. Tai buvo tiesiog neįtikėtina“, - sakė 40 metų keleivė.

„US Airways“ atstovė Valerie Wunder gina oro linijų sprendimą leisti vyrui skristi ir teigia, kad darbuotojai pasielgė teisingai.

„Neturime aprangos kodo politikos. Akivaizdu,kad jei žmogus demonstruoja intymias kūno vietas, tai nepriimtina. Bet jei tokios vietos pridengtos, negalime neleisti žmogui skristi mūsų lėktuvu“, - sakė atstovė.