53 metų administracijos darbuotojas Williamas Walkenbachas (Viljamas Volkenbachas) sakė, kad norėtų "vilkiko", o jo 52 metų žmona Claudia (Klaudija), šiuo metu pavaduojanti vieną mokytoją, už dalį laimėtų pinigų žada įsigyti naują šaldytuvą.

Sutuoktiniai žurnalistams sakė, kad dalį pinigų pasidalins su dviem jau suaugusiais vaikais.

Walkenbachai penkis loterijos bilietus, tarp jų ir laimingąjį, už penkis dolerius nusipirko vietos degalinėje "Fuel Mart".

Pasak pareigūnų, antrasis laimingas bilietas buvo nupirktas Pensilvanijos Kranberio miestelyje esančioje parduotuvėje "7 Eleven". Jos savininkas Joe Lashas (Džo Lešas) už laimingo bilieto pardavimą gaus 400 tūkst. dolerių premiją.

Visi laimėtojai turės kartu nuspręsti, ar iš karto atsiimti visą 73,6 mln. dolerių sumą, nuo kurios dar bus skaičiuojami mokesčiai, ar per 30 metų gauti 130,6 mln. dolerių.

Loterijos asociacijos duomenimis, šis laimėjimas buvo ketvirtoji pagal dydį loterijoje "Powerball" laimėta suma. Didžiausias prizas - 314,9 mln. dolerių - buvo laimėtas 2002 metais. Ši loterija rengiama 24 JAV valstijose, Kolumbijos federacinėje apygardoje ir Virdžinijos salose.

Didžiausia JAV loterijose laimėta suma buvo 363 mln. dolerių. Jie buvo išlošti 2000 metų gegužę kitoje loterijoje, kuri vyko devyniose valstijose.