Mobilizuotieji lieja apmaudą, kad Rusijoje per televiziją rodomi gražūs kariuomenės paradai, tačiau realiai trūksta technikos. Jie teigia naiviai tikėję, kad nebus priešakinėse linijose, tačiau buvo apgauti.

Vaizdo įrašą skelbia NEXTA „Telegram“ kanalas.

„Pėstininkų gyvenimo sąlygos siaubingos. Per televiziją jums šito nerodys. Mes filmuojame grynai dėl savęs. Per televiziją rodo tik gražius dalykus. Aš daugiau nebetikiu paradais. Kur visa ta technika? Esame fronto linijoje. Sakė, kad mobilizuotųjų į fronto liniją nesiųs, betgi atsiuntė! Vadovavimas labai silpnas. Armija – nusivylimas“, – skundžiasi vienas iš okupantų.

Mobilizuotieji svarsto, kad nuo Antrojo pasaulinio karo laikų Rusijos armijoje niekas nepasikeitė.

„Maistu, niekuo neaprūpina. Jau 5 dienas esame fronto linijoje. Pirmą dieną mums davė sausą davinį ir viskas. Maistas baigėsi. Badaujame. Vandens nėra. Nuo Didžiojo tėvynės karo laikų armijoje niekas nepasikeitė. Tik paraduose demonstruoja savo techniką. Netvarka! Jei bus neteisinga koordinatė, į mus pataikys savi“, – kalba Rusijos karys.

Įspėjame, kad vaizdo įraše vartojama necenzūrinė leksika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją