Dvi moterys ir vyras atvyko poilsiauti į Kemerą, pateko į keturių žvaigždučių viešbučio teritoriją ir kažkaip gavo to viešbučio apyrankes, su kuriomis nesivaržydami naudojosi viešbučio klientams teikiamomis paslaugomis „viskas įskaičiuota“.

Trijulė pietaudavo viešbučio restorane, be apribojimų gėrė alkoholinius gėrimus, bet galiausiai viešbučio darbuotojai ėmė įtarti, kad šie rusai nėra viešbučio gyventojai.

Po nesėkmingo bandymo pabėgti iš viešbučio turistus sulaikė policija, jiems buvo pateikti kaltinimai sukčiavimu ir teismas skyrė jiems baudą. Kai bauda buvo sumokėta, turistai buvo paleisti, rašė minėtas laikraštis.

Anksčiau kiti rusų turistai „pasižymėjo“ viename Alanijos viešbutyje. Iš viešbučio išvykstančią sutuoktinių porą sustabdę darbuotojai patikrino turistų bagažą: paaiškėjo, kad jie bandė išvežti iš viešbučio daugybę tualetinio popieriaus ritinėlių, vaisių, saldumynų, į plastikinius buteliukus perpilto likerio ir net su šaknimis iškastų gėlių.

Tiems rusams teko sumokėti už visus pasiimtus „suvenyrus“. Apie vagystę viešbučio darbuotojai sužinojo iš vaizdo kamerų nufilmuotos medžiagos. Jų krepšių tikrinimo įrašas buvo audringai aptarinėjamas socialiniuose tinkluose.