Kaip skelbia redakcija, žurnalą jau galima rasti visuose didžiuosiuose šalies prekybos centruose ir spaudos platinimo vietose.

Pasak leidėjų, 64 puslapių žurnalas „Lietuvė“ skirtas tiems, kurie myli Lietuvą, jaučiasi jos dalimi ir tiki šalies ateitimi.

Mėnesiniame leidinyje gausu pozityvių istorijų apie lietuvius ir lietuves visame pasaulyje.

„Nesvarbu, kur gyvename ir kodėl, svarbu - kuo jaučiamės širdyje. Šis leidinys unikalus tuo, jog sieks skatinti teigiamus tarpusavio santykius tarp žmonių, gyvenančių čia, Lietuvoje, ir tų, kurie įsikūrė svečiose šalyse. Patirdami bendrumo jausmą, mes galime padėti Lietuvai žengti į priekį, dalindamiesi savo patirtimi, požiūriu ir galimybėmis“, - apie naują žurnalą sako jo leidėjai.

„Lietuvėje“ daugiau dėmesio bus skiriama moterims, nors neliks nuskriausta ir stiprioji lytis.

„Norime pasidžiaugti nuostabiomis moterimis, kurios savo pastangomis pasiekė karjeros aukštumas, sukūrė verslą, užaugino vaikus, pagelbėjo likimo nuskriaustiesiems, kai kurios iš jų paaukojo savo gyvenimą kilniems tikslams ir nuveikė kalnus darbų, neskaičiuodamas nei naudos, nei laiko. Būtent dėmesys ir pagarba tokioms moterims išskiria „Lietuvę“ iš kitų žurnalų, juk ne tik „silikoninės sielos“ nusipelnė dėmesio ir nuolatinio iškėlimo ant pjedestalo“, - naujo leidinio turinį ir pagrindines jo temas pristato žurnalo kūrybinė komanda.

„Lietuvė“ imsis dar vienos nepopuliarios, mažai viešinamos temos. Žurnale bus skiriamas dėmesys ir sielovadai bei dvasiniams aspektams. Apie tai skaitytojams kalbės dvasininkai, atsakysiantys į visiems rūpimus klausimus, kuriuos sunku ištarti garsiai.

Įvairūs Lietuvoje rengiami ir vykstantys projektai, kirpėjų, visažistų ir dizainerių patarimai, rubrikos skirtos gurmanams ir vaikus auginančioms mamoms. Fotografijos iš svarbių renginių ir gražiausių mūsų šalies vietų – visa tai, taip pat bus galima rasti naujame mėnraštyje.

Žurnale yra speciali rubrika, skirta gyvūnų globos namams.

Kiekvieną mėnesį naujas leidinys nemokamai publikuos skelbimus.

Pasak leidėjų, greitu laiku jis bus pasiekiamas ir lietuviams, gyvenantiems Didžiojoje Britanijoje. Leidinį ketinama platinti Londone, Airijoje ir JAV.

Žurnalą leidžia individuali įmonė „Inekta“.