Rugsėjį kartu su Lietuvos ambasadomis Danijoje ir Rusijoje rengiamos misijos Reikjavike Islandijoje bei Irkutske Rusijoje.

Lietuvos piliečiams ir lietuvių kilmės asmenims konsulinės paslaugos bus teikiamos rugsėjo 12–13 Lietuvos garbės konsulate Reikjavike ir rugsėjo 26–28 dienomis Lietuvos garbės konsulate Irkutske.

Išvažiuojamųjų konsulinių misijų metu priimami prašymai ir dokumentai dėl pasų keitimo bei išdavimo, užsienyje sudarytų civilinės būklės aktų įtraukimo į apskaitą Lietuvoje, konsulinių pažymų išdavimo, dokumentų legalizavimo, gyvenamosios vietos deklaravimo, Lietuvos pilietybės, atliekami kiti konsuliniai veiksmai.

Būtina išankstinė registracija. Konsulinei misijai Reikjavike galite registruotis ambasadoje Danijoje telefonu +45 39 63 62 07 arba elektroniniu paštu saulius.kasuba@urm.lt, misijai Irkutske – ambasadoje Rusijoje telefonu +7 495 7854292 arba elektroniniu paštu marius.juska@urm.lt.

Detalesnę informaciją apie konsulines misijas rasite ambasadų Kopenhagoje ir Maskvoje interneto svetainėse adresais http://dk.mfa.lt/ ir http://ru.mfa.lt/.