Antradienį pasigirdus spėlionėms, kad renginiui birželio 25-ąją Londone Hainaut Forest Country Park priešinasi vietos policija, tačiau ši informacija oficialiai paneigta.

„Džiugi naujiena – Didžiosios Joninės JK 2016 įvyks! Redbridge savivaldybė ir policija kaip niekada glaudžiai ir geranoriškai su mumis bendradarbiauja, jų keliami reikalavimai bus įvykdyti, todėl visi šventės svečiai galės jaustis saugiai – tam bus skirtas itin didelis dėmesys.

Viešoje erdvėje pasklidusi informacija apie policijos nora neleisti šventei įvykti yra klaidinanti ir visiškai neatitinka tikrovės.

Kviečiame visus suskubti įsigyti bilietus, nes jie artėjant renginiui brangs. Tai bus pats gražiausias metų renginys ne tik Londone, bet ir visoje Jungtinėje Karalystėje, džiaugiamės šiemet kaip niekad gausiu atlikėjų iš Lietuvos skaičiumi“, – sakė renginį organizuojančios kompanijos „We can feel“ direktorė Gabrielė Kadytė.

Birželio 25-ąją ant Didžiosios Joninės JK 2016 scenos pasirodymus surengs Vaidas Baumila, Naktinės Personos, Tomas Augulis, Hiperbolė, 69 Danguje, Biplan, Lemon Joy, Išjunk Šviesą, Paul Pure, renginį ves svečius linksmins šmaikštieji Justinas Jankevičius ir Raimondas Bingelis.

Didžiausia metų šventė startuos 12 val. Ir truks iki 22 val. vakaro, vaikams iki 7 metų įėjimas nemokamas, šeimoms rekomenduojama įsigyti specialius bilietus, skirtus 2 suaugusiems ir 2 vaikams.

VIP bilietų turėtojams šiemet sukurtos išskirtinės sąlygos: erdvioje 30 metrų dydžio pavėsinėje įrengtos patogios sėdimos vietos su staliukais, apšvietimu, kiliminė danga, visi VIP svečiai bus vaišinami taure šampano. Šioje zonoje galima įsigyti pavienius bilietus arba užsisakyti staliuką 10 arba 6 asmenims, bilietų kiekis ribotas, VIP zona talpina tik iki 300 svečių.

Šventės lankytojų patogumui bus įrengta stovėjimo aikštelė (200 v.). Šiomis vietomis galima pasirūpinti iš anksto perkant bilietus.