Nors Anglijos lietuvių skelbimų tendencijos nesikeičia jau daugelį metų (populiariausiais išlieka darbo ir būsto pasiūlos skelbimai), tačiau Britanijos lietuvių portalo Anglija.lt atstovai pastebi, kad įdedama vis daugiau neįprastų ir keistų skelbimų, o po jais užverda linksmos arba piktos diskusijos.

Ypač dažnai įsiplieskia ginčai tarp žmonių, siūlančių būsto nuomą, ir potencialių ar buvusių nuomininkų. Pavyzdžiui, vienas skelbimų skyriaus lankytojas po kambario nuomos skelbimu piktinosi, kad privačiame name, kuriame siūlomas kambarys, labai blogas kvapas, o patys šeimininkai yra labai griežti. Į tokius kaltinimus būsto savininkas atsakė, jog prieš tai gyvenusi porelė, kuri greičiausiai ir rašo neigiamus komentarus, nedavė ramybės visam namui. Pasak šeimininko, blogas kvapas name buvo dėl to, jog porelės kambaryje buvo privemta, o kambarys nebuvo išvalytas visą savaitę. Taip pat šeimininkas piktinosi, kad naktimis pora aistros metu taip šūkaudavo, kad kitame kambaryje atsibusdavo trijų metų vaikas.

Tarp būsto pasiūlymų pasitaiko ir romantiškų skelbimų. Štai skelbime, pavadinimu "Butas mergaitei su leopardiniais kailinukais!", vaikinas ieško internetinėje kavinėje sutiktos merginos.

Visai romantika nekvepia sukčių, apgavikų paieškos skelbimai. Pasitaiko atvejų, kai už informaciją apie tam tikrą asmenį siūloma solidi pinigų suma. Pavyzdžiui, vasario pradžioje vienas puslapio lankytojas siūlė 1000 svarų sterlingų žmogui, kuris nurodys ieškomo asmens buvimo vietą.

Nors didžioji dalis portale publikuojamų skelbimų yra tvarkingi, su išsamia informacija, pasitaiko atvejų, kai skelbimo autorius pamiršta paminėti pačius paprasčiausius dalykus. Taip atsitiko vienam automobilį norėjusiam parduoti žmogui - skelbime jis užrašė tik "Parduodu automobilį". Linksmai nusiteikę skaitytojai pasiūlymo komentaruose bandė spėlioti, kokia automobilio markė, gamybos metai ar variklio darbinis tūris.

Skelbimų srautas ypatingai padidėja sausio mėnesį, kai Britanijos lietuviai grįžta iš atostogų. Suvedus šių metų sausio skelbimų duomenis, paaiškėjo, kad šis mėnuo buvo rekordinis nuo Anglija.lt įkūrimo 2005 metų rudenį - skaitytojai sausį įkėlė 4916 nemokamų skelbimų. Išskirtinių skelbimų, už kuriuos imamas mokestis, įkelta taip pat rekordiškai daug - 237. Portale skelbimai yra patikrinami ir tik tada paviešinami.