Kaip BNS sakė centro vadovė Asta Ranonytė, kandidatai matė gautus realius taškus, kurie netiksliai buvo konvertuoti į balus. Po rezultatų patikslinimo 200 kandidatų galutinis įvertinimas pagerėjo.

„Atsižvelgiant į didelį visuomenės suinteresuotumą ir norą kaip įmanoma anksčiau gauti rezultatus, nesinorėjo laikiusiųjų egzaminą palikti nežinioje per naktį dėl rezultatų. Šį kartą skuba nebuvo mūsų sąjungininkas“, – sakė NEC vadovė.

Anot A. Ranonytės, per pakartotinę sesiją egzaminą laikiusiems kandidatams viena diena pratęstas apeliacijų teikimo terminas.

„Suvokiame, kokį stresą patyrė laikiusieji egzaminą pakartotinėje sesijoje ir atsižvelgiant į tai, pratęsiame laiką, per kurį gali teikti apeliacijas, jei kiltų abejonių dėl jiems pateiktų įvertinimų“, – sakė A. Ranonytė.

Apeliacijas kandidatai gali teikti iki liepos 16 dienos darbo pabaigos, taip pat nuo liepos 20 dienos kandidatai galės susipažinti su savo egzamino darbais.

Egzaminą pakartotinėje sesijoje laikė 262 kandidatai, o jį išlaikė 76 proc. laikiusiųjų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)