Pasieniečiai praneša, kad pramogautojas atsisakė pateikti dokumentą ir būdamas neblaivus nepakluso teisėtiems VSAT pareigūnų reikalavimams.

Šeštadienį vakare Pagėgių savivaldybės Panemunės miestelyje VSAT Pagėgių pasienio rinktinės Bardinų pasienio užkardos pareigūnai tikrino pasienio ruože Nemune žvejojusių asmenų dokumentus.

Tikrinimo metu vienas iš jų atsisakė pateikti asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus. Vyras grasino susidoroti su pasieniečiais, vartojo necenzūrinius žodžius, taip žemindamas pareigūno vardą ir orumą. Jis buvo akivaizdžiai neblaivus ir ant kaklo turėjo į peilį panašų daiktą, kurį kelis kartus demonstratyviai palietė. Nepaklusus VSAT pareigūnų teisėtiems reikalavimams buvo panaudotos specialiosios priemonės – antrankiai. Pasieniečiai išsiaiškino, kad tai yra 44-erių tauragiškis.

Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai jam nustatė 4,28 prom. girtumą. Kartu buvusi 46-erių tauragiškė taip pat elgėsi iššaukiančiai – šūkavo ir vartojo necenzūrinius žodžius. Jai nustatytas 3,75 prom. girtumas.

Triukšmadariai buvo perduoti atvykusiems artimiesiems. Įvykio aplinkybės tikslinamos, o po to bus pradėtos administracinės teisenos.

Tauragiškiui už daugybinius Administracinių nusižengimų kodekse numatytus teisės pažeidimus gresia kelios piniginės baudos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją