Šeštadienį, apie 18.22 val., Klaipėdos r., Karklės k., policijos kinologams dirbant su tarnybiniu šunimi, tarnybinis šuo Naruto savo elgesiu parodė, jog 1996 m. gim. vyras gali turėti draudžiamų medžiagų.

Atlikus dalinę asmens apžiūrą, rasta žydra tabletė. Asmens palapinėje rastos dar dvi įtarimų sukėlusios tabletės ir lankstinukas su augalinės kilmės medžiagos likučiais.

Tą pačią dieną, apie 20.57 val., Klaipėdos r., Karklės k., policijos kinologams dirbant su tarnybiniu šunimi, tarnybinis šuo Naruto savo elgesiu parodė, jog palapinėje gali būti draudžiamų medžiagų.

Palapinėje rasta cigaretė skleidžianti specifinį kvapą, taip pat apžiūrėjus palapinėje buvusį, 1993 m. gim. vyrui priklausantį sportinį krepšį, jame rastas folijos lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga, taip pat rastas plastiko maišelis su baltos spalvos milteliais.

Rūkė „žolę“ kur norėjo

Sekmadienį, apie 00.45 val., Klaipėdos r., Karklės k., pėsčiomis patruliuojantys policijos pareigūnai pastebėjo jaunuolių grupę, kurioje vienas rūkė specifinį kvapą skleidžiančią cigaretę, kurią, pastebėjęs pareigūnus, numetè.

Atlikus 2000 gim. vaikino dalinę apžiūrą, kišenėje rasta suktinė su augalinės kilmės medžiaga. Asmuo sulaikytas.

Taip pat, apie 02.50 val., sekmadienį, Klaipėdos r., Karklės k., patruliuojant pareigūnams su tarnybiniu šunimi, šuo savo elgesiu parodė, kad 1993 m. gim. vyras gali su savimi turėti draudžiamų medžiagų.

Greta vyro rasta dėžutė su augalinės kilmės medžiaga, taip pat ant stalo rasta pusė surūkytos cigaretės skleidžiančios stiprų specifinį kvapą.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai LR BK 259 str. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Pareigūnai turėjo daug darbo

Šeštadienį buvo sulaikyti trys narkotikų turėję asmenys, o penktadienį vienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)