Kaip policija informavo, 2.21 val. moteris paskambino ir pranešė, kad ją padegė jos vyras ir jis yra namuose. Pranešėja teigė, jog apdegė jos veidas, reikia skubios medikų pagalbos.

Apie 3 val. 3 min. iš buto Vilniuje, Saulėtekio al., moteris (gimusi 1960 m.) buvo pristatyta į ligoninę ir dėl stiprių veido nudegimų paguldyta reanimacijos skyriuje. Neblaivus (nustatyta lengvas girtumas) įtariamasis (gimęs 1962 m.) buvo uždarytas į areštinę.

Smurtui pasitvirtinus pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 138 str. 2 d. 3 p. (nesunkus sveikatos sutrikdymas).

Pasirodo, kad įtariamasis dirba Vilniaus Lazdynų ligoninėje. Delfi šaltiniai patvirtino, kad jis yra Operacinio anesteziologijos skyriaus anesteziologas-reanimatologas.

Trys valandos iki nelaimės

Kaip paaiškėjo, vėlų kovo 11 dienos vakarą pareigūnai taip pat lankėsi pas sutuoktinius. Teigiama, kad apie 23.30 val. pareigūnai gavo vyro pranešimą, jog jo žmona prieš jį naudoją psichologinį smurtą.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad sutuoktiniai vienas kitam neturi pretenzijų ir jų pagalbos nebereikia. Abu neblaivūs asmenys teigė eisiantys miegoti. Pasirodo, kad nepraėjus nė 3 valandoms buvo gautas jau moters pranešimas apie patirtus rimtus sužalojimus.

Sunkus sveikatos sutrikdymas

Pareigūnai aiškindamiesi įvykio aplinkybes ikiteisminį tyrimą perkvalifikavo į LR BK 135 str. 2 d. 3 p. (sunkus sveikatos sutrikdymas).

Teigiama, kad moters būklė sunki.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją