Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – apskr. VPK) atstovė informuoja, kad Kelių policijos skyriaus pareigūnai išaiškino du neblaivius vairuotojus, trys vairuotojai buvo vartoję alkoholio, tačiau leistinos normos neviršino.

Apie 7.30 val. Marijampolėje, Sporto – Stoties gatvių sankryžoje buvo sustabdytas keleivius vežantis mikroautobusas. 35-erių metų vairuotojui alkoholio matuokliu buvo patikrintas blaivumas ir nustatyta 0,74 prom. alkoholio (lengvą girtumo laipsnį).

Mikroautobuso keleiviai buvo nepatenkinti ir pikti, kadangi buvo priversti išlipti iš juos vežančios transporto priemonės, pyko ant vairuotojo, kad jis pasielgė neatsakingai kitų žmonių atžvilgiu.

Keleiviai savo kelionę turėjo tęsti kitais būdais – vieni kvietė taksi, kiti skambino artimiesiems.

Dar vienas „drąsuolis“ – taksi automobilio vairuotojas. Apie 8 val. Marijampolės apskr. VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnai pasiūlė taksi vairuotojui pasitikrinti blaivumą ir alkoholio matuokliu buvo nustatyta 0,42 prom. alkoholio (lengvas girtumo laipsnis). Laimei, šis taksi vairuotojas keleivių tuo metu nevežė.