Nukentėjusįjį nuvežė į St. Luke ligoninę. Jam diagnozavo sužalojimus lytinių organų srityje.

Mokytojo teigimu, vasario 17-osios vakare jis susistabdė keleivinį mikroautobusą, važiuojantį į Bulavajo miestą. Tai buvo „Toyota Quantum“ markės automobilis su PAR registracijos numeriais. Mikroautobuso salone buvo keturios moterys, kurios iš pradžių nerodė jokių agresyvių ketinimų.

Po kiek laiko vairuotojas pasakė, kad turi paimti dar vieną keleivį ir pakeitė maršrutą. Kai vairuotojas sustojo, viena keleivė puolė mokytoją, uždengė jam akis, o kitos trys stvėrė jam už rankų ir už kojų. Nukentėjusiojo teigimu, užpuolikės kalbėjo jam nežinoma tarme.
Moterys privertė auką išgerti iš butelio kažkokio skysčio, po to mokytojas prarado sąmonę. Jis mano, kad moterys paeiliui jį prievartavo, norėdamos pavogti spermą. Po visko moterys išmetė nuogą mokytoją į krūmus ir pabėgo. Nukentėjusysis atsipeikėjo apie 17 val., apsirengė ir nuėjęs į policiją pranešė apie nusikaltimą.

Analogiškas atvejis buvo 2016 m. Bulavajo mieste. Ten trys moterys pagrobė vyrą, privertė jį lytiškai su jomis santykiauti ir dingo su nukentėjusiojo sperma.

Zimbabvėje jau kelerius metus spermos medžiotojos kelią siaubą vyrams, keliaujantiems po vieną. Prievartos aukomis tapo net policininkas ir kareivis, kurį prievartavo keturias dienas.

2011 m. teisėsaugininkai pranešė sugavę spermos medžiotojų gaują. Tada sulaikė tris moteris, kurios automobilyje turėjo 31 panaudotą prezervatyvą, iš kurių trys iki pusės buvo pripildyti spermos.

Nusikaltėlių, išprievartavusių 17 vyrų, motyvai iki galo nebuvo aiškūs, tiesa, ekspertų nuomone, joms spermos reikėjo ritualiniams tikslams. Afrikoje paplitęs stereotipas, pagal kurį sperma ne tik suteikia gyvybę, apvaisindama kiaušialąstę, bet ir neša sėkmę versle.
„Daugelis tiki, kad sperma neša sėkmę, – sakė Zimbabvės universiteto profesorius Uočas Ruparanganda. Be to, magiška spermos galia padidėja, jei ji gauta prievartiniu būdu, tiki daugelis afrikiečių.

Spermos paklausa tarp žynių ir prietaringų gyventojų tokia didelė, kad netgi pelninga ją eksportuoti. Pavyzdžiui, kaimyninėje Pietų Afrikos Respublikoje už pilną spermos prezervatyvą galim gauti 400 dolerių.
Tačiau baudžiamoji byla trims moterims nesibaigė kalėjimu – kai kiekviena sumokėjo po 300 dolerių užstatą, jas paleido.

O 2012 m. kovo 1 d. prokuratūra panaikino kaltinimus minėtosioms moterims, nes ekspertai nepatvirtino jų kaltės. Pačios įtariamosios tvirtino, kad užsiėmė prostitucija.
Kartais spermos rinkimu užsiima ir vyrai. Pavyzdžiui, 2015 m. autobuso vairuotojas Edsonas Nkivane parsivedė namo 18 metų benamį ir užsiėmė su juo oraliniu seksu. Tokiu būdu gautą spermą afrikietis laike buteliuke, praneša Zimbabvės leidinys „Chronicle“.