Pirminiais duomenimis, rugsėjo 9 d., apie 15 val. 40 min., į Vilniaus apskr. VPK kreipėsi vyras (gimęs 1978 m.), kuris pareiškė, kad rugsėjo 8 d., apie 8 val. 50 min., Marijampolėje, Vasaros g., jį sumušė penki nepažįstami asmenys ir grasindami privertė pasirašyti skolos raštelį bei pagrobė jo automobilį „Porsche Panamera 4“ (pagamintas 2015 m.) su jame buvusiais 1 200 eurų.

Nuostolis – 61 200 eurų. Įtariamieji nustatinėjami.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 180 str. 3 d. (plėšimas).

Vyko parduoti automobilį

Delfi pavyko sužinoti, kad vyriškis nurodytu adresu atvyko parduoti savo „Porsche Panamera 4“ su vokiškais valstybiniais numeriais. Piliečio teigimu, pagal įdėtą skelbimą su juo susisiekė vyriškis, teigė, jog nori nusipirkti transporto priemonę, tačiau atvykus į susitarimo vietą jį pasitiko penki agresyvūs asmenys.

Teigiama, kad vyrą daužė rankomis į pilvo sritį, spardė kojomis. Vienas plėšikas liepė vyriškiui sėstis į „Porsche“ keleivio vietą, o pats atsisėdo vairuoti transporto priemonę. Pirminiais duomenimis, automobiliu buvo nuvažiuota į vieno plėšiko namus.

„Porsche“ savininkas pasakojo, kad asmenys pareiškė, jog jis yra jiems skolingas ir liepė pasirašyti skolos raštelį. Taip pat vyrui buvo nurodyta susirasti „CityBee“ įmonės automobilį, nuvykti į Vilnių ir paimti pinigus.

Pirminiais duomenimis, vienas iš įtariamųjų buvo su nelaimėliu dėl automobilio susisiekęs vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)