Po susidūrimo lengvasis automobilis nulėkė nuo kelio ir apvirto. Vairuotojas (važiavo vienas) žuvo. Automobilis baisiai suknežintas, ugniagesiams teko jį pjaustyti, kad pasiektų jauno vyro (gim. 1991 m.) kūną.

Vilkikas (su rusiškais numeriais) irgi smarkiai sudaužytas. Laimei, nenukentėjo jo puspriekabė – autocisterna su chemikalais. Pavojingą krovinį vežęs baltarusis vairuotojas sakė, kad į Mažeikiuose esančią naftos perdirbimo įmonę „Orlen Lietuva“ vežė degalų priedus.

Vilkiko vairuotojas nenukentėjo, jis pasakojo, kad prasilenkė su dideliu greičiu lėkusiu automobiliu, o po akimirkos atlėkė antras. Pastarasis važiavo priešpriešine eismo juosta. „Pamačiau šviesas, užguliau stabdžius“, – pasakojo vairuotojas. Bet vilkikas sustoti nespėjo.

Antras toks vilkikas su autocisterna, važiavęs paskui pirmąjį, sustoti suspėjo ir neatsitrenkė į sudaužytojo MAN cisterną.

Didelė kelio atkarpa užlieta sudaužyto vilkiko alyva ir kitais skysčiais, nusėta duženomis. Dėl avarijos toje vietoje sustabdytas eismas abiem kryptimis.