Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad Panevėžio rajone įvyko didelė avarija.

Teigiama, kad 8.25 val. buvo gautas pranešimas, jog Panevėžio rajone, Piniavos kaime, susidūrė mikroautobusas ir betonvežis. Pranešėjas teigė, kad yra prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą išvyko 4 ugniagesių autocisternos.

Žuvo žmogus, du sužaloti

Anot ugniagesių, įvykio vietoje žuvo mikroautobuso vairuotojas. Medikams perduota mikroautobuso nepilnametė keleivė.

Gelbėtojai pasitelkę hidraulinę įrangą vadavo suknežintame betonvežyje prispaustą vairuotoją. Jis perduotas medikams.

Nei nepilnametės, nei betonvežio vairuotojo būklės nežinomos.

Liudininkai rašo, kad avarija įvyko „Via Baltica“ kelyje, susidarė spūstys. Dirba gausios medikų, pareigūnų ir ugniagesių pajėgos.

Sužalotas 10 metų vaikas

Panevėžio policija informavo, kad kelyje A10 (už Piniavos ties Maksvytiškiais) susidūrė sunkiasvorė transporto priemonė (betonvežis) su mikroautobusu „Peugeot Boxer“.

„Peugeot Boxer“ vyko mažametis vaikas (10 m.).

Ar vairuotojai buvo blaivūs informacijos policija neturi.

Papildyta

Policija informavo, Panevėžio r., kelyje Panevėžys-Pasvalys-Ryga 8-ame km, automobilis „Peugeot Boxer“, vairuojamas vyro (gim. 1984 m.), išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu krovininiu automobiliu „MAN TGS“, kurį vairavo vyras (gim. 1977 m.).

Per eismo įvykį žuvo automobilio „Peugeot“ vairuotojas ir sužaloti: automobilio „Peugeot“ keleivė (gim. 2015 m.) (galvos trauma) bei krovininio automobilio vairuotojas (daugybiniai kūno sužalojimai), kurie paguldyti į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)