Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad 8.46 val. buvo gautas pranešimas, jog A8 kelyje, Kauno rajone, Gailiušių kaime, įvyko didelė eismo nelaimė – susidūrė sunkvežimis „Scania“, automobilis „Škoda“ ir evakuatorius „Mercedes-Benz“.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai iš lengvojo automobilio išvadavo du prispaustus vyrus, juos perdavė medikams.

Teigiama, kad iš evakuatoriaus taip pat buvo vaduojamas prispaustas žmogus. Pasirodo, kad medikai jam padėti jau niekuo nebegalėjo, įvykio vietoje buvo konstatuota nukentėjusiojo mirtis.

Policijos teigimu, eismo įvykio metu buvo sužaloti 3 žmonės, jie buvo išgabenti į ligoninę.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Papildyta

Kauno policija informavo, kad evakuatorių „Mercedes-Benz“ vairavo ir žuvo 62 metų vyras.

„Škoda“ automobiliu važiavo ir buvo sužaloti du vyrai: 41 ir 22 metų.

Vilkiką vairavo ir buvo sužalotas 46 metų vyras.

Pirminiais policijos duomenimis, 22-ejų metų amžiaus „Škoda“ vairuotojas užmigo prie vairo ir išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, kur susidūrė su 46-erių vyro vairuotu vilkiku „Scania“. Šis po smūgio rėžėsi į techninės pagalbos vežtuvą, kurį vairavo 62-ejų vyras.

Dar papildyta

Policija informavo, kad ryte, prieš devintą, sningant, Kauno rajone, Babtų kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje A8 Panevėžys–Aristava–Sitkūnai („Via Baltica“ ruože), automobilis „Škoda Superb“ tiesiame ruože įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į krovininį automobilį „Scania“, kurį vairavo 41 metų vyras.

Nesuvaldytas vilkikas, išlūžus kairės pusės ratui, įvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą, susidūrė su kitu krovininiu automobiliu „Mercedes-Benz 412D“.

Per šį įvykį žuvo pastarojo automobilio 62 metų vairuotojas. Sužeisti 3 asmenys: „Škodos“ 22 metų vairuotojas ir 27 metų keleivis, ir krovininio automobilio „Scania“ vairuotojas. Visi jie – Estijos Respublikos piliečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)