Incidentą matė iš paskos važiavęs automobilio "Volvo" vairuotojas Aleksėjus. Jo teigimu, po magistralę vinguriavęs automobilis "Mazda 323 F", lengvai užkabino pirma juosta važiavusį automobilį "Toyota Rav 4".

"Mazda" sumėtė, mašina nulėkė nuo kelio į griovį. Automobilis kelis kartus vertėsi, kol sustojo apvirtęs aukštyn ratais.

Prie apvirtusio automobilio pribėgęs Aleksėjus atplėšė vairuotojo pusės durelės ir išgelbėjo žemyn galva kabančią ir klykiančią vairuotoją, kuri maldavo kuo greičiau atsegti saugos diržą.

Keleivis į stogą galva įsirėmė taip, kad prie salono lubų net prilipo alaus skardinė.

Išlaisvintas jaunuolis merginą guodė teigdamas, kad kaltę dėl vairavimo prisiims jis. Jai reikalingos teisės, o jam tas pats. Jis girtas. Tačiau liudininkai labai aiškiai matė, kuris jaunuolis kabėjo vairuotojo pusėje, o kuris keleivio.

Pasak liudininkų ir į įvykio vietą atskubėjusių kelių policijos pareigūnų, nuo abiejų jaunuolių sklido labai stiprus alkoholio kvapas. Automobilio salone mėtėsi tara su alkoholinių gėrimų likučiais.

Dėl rimtų galvos traumų abu jaunuoliai išvežti į ligoninę ir paguldyti į reanimacijos skyrių. Alkoholio buvimą ar nebuvimą jų organizme nustatys kraujo tyrimas, o Klaipėdos kelių policijos biure dėl avarijos, per kurią sužeisti du žmonės, pradėtas tyrimas.