Sekmadienio naktį apie 2.20 val. R. D. (gim. 1978 m.), neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, būdamas neblaivus (2,78 promilės), vairuodamas svetimą automobilį „Mitsubishi Galant“, policijos duomenimis, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į oro sąlygas ir matomumą. Širvintų rajone, kelyje Musninkai–Čiobiškis–Gelvonai–Vitynė 18-ame kilometre, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Žuvo keleivė E. K. (gimusi 1987 m.).

Apie 13 val. Alytaus rajono policijai pranešta, kad Punios seniūnijos Kružiūnų kaime, kelio Merkinė-Alytus-Jieznas-Antakalnis 36-ame kilometre, 23 metų Prienų rajono gyventojas E. Š., vairuodamas automobilį „Audi 100“, viršijo leidžiamą greitį ir nuvažiavo nuo kelio. Automobilis apvirto. Žuvo vairuotojas, sužalota 17-metė keleivė M. P. iš Kauno. Mergina paguldyta į Alytaus apskrities ligoninės vaikų reanimacijos skyrių. Vėliau dėl sveikatos būklės pablogėjimo ji išvežta į Kauno klinikas.

Ekspertai aiškinsis ar vairuotojas buvo blaivus. Apžiūrėjus automobilį paaiškėjo, kad sprogusi padanga – tai galėjo būti pagrindinė avarijos priežastis.

O apie 17.30 val. Ignalinos rajone, Didžiasalio kaime, girtas (1,81 promilės) 20-metis K. T., gyvenantis Ažušilės kaime (Vidiškių seniūnija), neturėdamas teisės vairuoti bet kokią transporto priemonę, vairuodamas automobilį „BMW 525“, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Apgadintas svetimas automobilis, sužalotas kartu važiavęs 27 metų keleivis, Ažušilės gyventojas Š. T., kuris dėl patirtų traumų išvežtas į Visagino ligoninę.