Net 3 310 eurų kyšiu nesusigundžius policijos pareigūnus žmonės gyrė už drąsą ir džiaugėsi, kad policininkai vis rečiau susigundo nešvariais pinigais.

„Teks atsakyti už viską“, – atsakydami į žmonių klausimus nurodė policijos puslapį administruojantys komunikacijos specialistai.

Pasak jų, girtas vairuotojas buvo toks įžūlus, kad policininkui pinigus įdėjo į tarnybinės striukės kišenę ir iš karto „pasiūlė skirstytis“.

Anot pareigūnų, ši istorija nutiko praėjus vos 20 min. po vidurnakčio Šalčininkų rajone. Tą naktį Butrimonių kaimo gatvėmis patruliavę policininkai sustabdė jiems įtarimą sukėlusį automobilį.

Paaiškėjo, kad ne be reikalo – vairuotojas negalėjo pateikti dokumentų, nes paprasčiausiai teisės vairuoti net neturi, be to, jis buvo neblaivus – į alkotesterį pripūtė 0,49 prom. alkoholio.

Susidūrimas su pareigūnais jaunam vyrui baigėsi gana liūdnai – jis buvo pristatytas į policijos komisariatą. O po apklausos – į areštinę, kurioje ir praleido šią naktį. Bet tuo visos bėdos jam dar nesibaigė – teks atsakyti ne tik už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio ir neturint teisės, bet ir dėl to, kad bandė papirkti pareigūnus. Žinoma, jis taip pat neteks pinigų, kuriais bandė suvilioti policininkus.