Apie 23.15 val. gautas pranešimas, kad automobilis partrenkė ir sužalojo keliu ėjusį vyrą. Buvo teigiama, kad nelaimėliui kraujuoja galva.

Įvykio vietoje VW automobilį vairavęs vyras papasakojo, kad pėsčiojo nepastebėjo. Jis teigė, jog dėl lietaus ir priešais atvažiuojančio automobilio šviesų nebuvo galima įžiūrėti žmogaus.

Anot vairuotojo, nelaimėlis nedėvėjo jokių šviesą atspindinčių elementų, buvo akivaizdžiai neblaivus ir tokiu oru ėjo vidury neapšviestos gatvės.

Pasirodo, kad smūgio būtą stipraus. Išdužo automobilio priekinis stiklas bei lempa, buvo apgadintas bamperis bei sparnas. Po susidūrimo nelaimėlio kelnių medžiaga liko kabėti ant transporto priemonės.

Medikai informavo, kad partrenktasis buvo stipriai sužalotas, jis išgabentas į ligoninę. Bus išsiaiškinta ar pėsčiasis buvo blaivus.

Įvykis tiriamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)