Kaip informavo Policijos departamentas, birželio 8 d., apie 23 val. 30 min. ,Vilniaus apskr. VPK buvo gautas vyro (gimusio 1996 m.) pranešimas, kad tą pačią dieną, apie 13 val., Vilniuje, T. Kosciuškos g., jo vairuojamam automobiliui BMW 840 (pagamintas 2020 m.) kelią užblokavo automobilis „Mercedes Benz“, kuriame sėdėjo trys asmenys.

Iš automobilio „Mercedes Benz“ išlipęs vyras liepė važiuoti paskui automobilį „Mercedes Benz“ ir grasinant iš vyro reikalavo 100 000 – 200 000 eurų.

Pranešė apie vyro dingimą

Pasirodo, kad 19.58 val. buvo gautas sunerimusio vyriškio pranešimas, kad jo draugas (gim. 1996 m.) dingo. Pranešėjas teigė, kad jo draugas išėjo iš kirpyklos ir turėjo 12.30 val. susitikti, tačiau jau vakaras ir su juo nepavyksta susisiekti.

Sunerimęs vyras nurodė, kad draugas vairuoja prabangų BMW automobilį, kuriame įdiegta sekimo įranga. Jis bandė susisiekti su sistemos atstovais, tačiau jie tik pasakė, kad automobilis važinėja po miestą. Buvo patikrintas ir dingusiojo telefono buvimo vieta, duomenys parodė, kad asmuo yra Lenkijoje.

Be draugo į pareigūnus kreipėsi ir dingusiojo sugyventinė, moteris taip pat nurodė, kad jos mylimasis ryte išėjo ir dingo be žinios.

Pagrobė ir išgabeno į Lenkiją

Paaiškėjo, kad pareigūnams pavyko susisiekti su dingusiuoju, jis pasakė, kad yra Lenkijoje ir ja sveikatai viskas yra gerai.

Apie 23.30 val. ieškotas vyras atvyko prie policijos komisariato ir pasakė, kad buvo pagrobtas ir išgabentas į Lenkiją.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 181 str. 3 d. (turto prievartavimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją