Dėl eismo įvykio spūstis nesusidarė. Visgi, kai reikės patraukti sunkiasvorę priemonę, policijos pareigūnai planuoja uždaryti eismą.

Šiek tiek po 19 val. į įvykio vietą atvyko techninė pagalba. Eismas pradėjo dar labiau kimštis. Policijos pareigūnai reguliuoja eismą, kartkartėmis jis yra uždaromas.

Į įvykio vietą netrukus po avarijos atskubėjęs įmonės vadovas, kuriai priklauso sunkvežimis, DELFI sakė, kad tuoj pat puolė prie kabinos ir klausė pareigūnų, kurioje ligoninėje vairuotojas.

„Policininko atsakymas nustebino, - neslėpė įmonės vadovas. - Pareigūnas parodė į vairuotoją, sako, va, jis sveikas“.

Įmonės vadovas vis ramino ir guodė vairuotoją. Sunkvežimį vairavęs vyras, laimingo atsitiktinumo dėka nepatyręs traumų, kalbėti apie įvykį su žiniasklaida nebuvo linkęs. Vyras akivaizdžiai pergyveno dėl nelaimingo manevro.

Įmonės vadovo žiniomis, vairuotojas ne šiaip pasuko vairą į viaduko stulpą. Priešais sunkiasvorę transporto priemonę važiavęs lengvasis automobilis staiga sustojo. Po to vėl pajudėjo. Anot įmonės vadovo, sunkvežimio vairuotojas vengė smūgio.

Šią versiją tiria policijos pareigūnai, mat jiems tą patį pasakojo avariją matęs liudininkas.

Įvykio vieta buvo tvarkoma kone visą dieną. Sunkvežimį vairavusio vyro kolegos rinko nuolaužas, perkėlė krovinį, padėjo išvežti suknežintas sunkvežimio dalis.