Policija informavo, kad apie 20 val. 40 min. Vilniuje, Iešmininkų g., buvo sulaikytas vyras (gim. 1999 m.), pas kurį rasta ir paimta 17 vnt. plastikinių kapsulių su šviesios spalvos milteliais (įtariama, kad tai – narkotinės medžiagos).

Anot policijos, patruliuodami pareigūnai pastebėjo įtartinai besielgiantį jaunuolį – jis blaškėsi, juokėsi ir sunkiai stovėjo ant kojų. Paklaustas, ką jis toje vietoje daro, atsakyti negalėjo, sunkiai orientavosi aplinkoje.

Akivaizdžiai apsvaigęs vaikinas pareigūnams aiškino, kad nieko draudžiamo su savimi neturi. Vis dėlto pareigūnai jaunuolio pasakojimu nepatikėjo ir nusprendė atlikti viršutinę apžiūrą.

Pasirodo, vaikinukas išties melavo, jo kuprinėje buvo aptiktas maišelis su kapsulėmis – galimai narkotinėmis medžiagomis.

Įtariamasis nusprendė ir toliau meluoti, jis aiškino, kad rastos kapsulės tai „vitaminai sportui“. Tai gal ir būtų įtikinamas paaiškinimas, bet jaunuolis akivaizdžiai su sportu nedraugavo.

Pareigūnai apsimelavusį įtariamąjį sulaikė ir uždarė į areštinę.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją