2007 gimęs Mykolas Davidonis iš namų Vilniuje išėjo šeštadienį, apie 12-tą valandą.

Vakare nesulaukusi sūnaus mama niekaip negalėjo su juo susisiekti, tad pranešė policijai. Be to, moters žiniomis, paskutinis jos sūnaus pokalbis su draugu buvo gana keistas.

„Prašau pagalbos. Dingo mūsų sūnus Mykolas Davidonis. Paskutinį gyvą kontaktą turėjo su draugais prie Vingio kino teatro apie 16 val. Vaizdo skambutį su kitu draugu turėjo 16.30 val. Draugas minėjo, kad sūnus nesiorientavo, kur yra. Maldauju, padėkite“, – nerimu dalijasi berniuko mama.

Pareigūnai paskelbė jaunuolio paiešką. M. Davidonis iš namų išėjo dėvėdamas tamsiai mėlyną striukę, juodas kelnes, avėjo mėlynus batus. Su savimi turėjo tamsiai žalios (chaki) spalvos kuprinę.

Turinčius vertingos informacijos, prašoma pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba paskambinti +37061216174.

Papildyta 14.20 val.: Į pagalbą ieškant jaunuolio policija pakvietė ir ugniagesių narus. Pranešta, kad netoli Neries upės, prie Žirmūnų tilto, reikalinga paieška vandenyje. Jaunuolio mama patvirtino, kad pakrantėje rasti jo drabužiai, tačiau jaunuolis vis dar nerastas.

Papildyta 15.25 val.: Paauglio paieškoje dalyvauja ir jo draugų tėvai, artimieji, suformuoti savanorių būriai, kurie šukuoja Neries pakrantę. Nors po nakties iš pat ryto atnaujinta berniuko paieška tęsiama jau gerą pusdienį, jo vis dar nepavyksta rasti.

Papildyta 18.06 val.: Situacijų koordinavimo duomenis, apie 17.23 val. paieška vandenyje nutraukta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)