Pirmąjį pranešimą policija gavo 13.26 val. Pareigūnams pranešta, kad prie Baltojo tilto, kur žmonės deginasi, už krūmų pasislėpęs 30-40 metų vyras masturbuojasi. Iškrypėlis mėgino kalbinti ten vaikščiojusius vaikus.

Buvo nurodyti vyriškio požymiai: trumpai kirptas, apsirengęs šortais, ant kojos tatuiruotė.

Policijos patruliams pavyko sučiupti žmonių nurodytą vyrą. Paaiškėjo, kad A. S. (gim. 1967 m.) yra girtas - 2,24 promilės. Vyriškis nuvežtas į komisariatą.

Paaiškinti savo poelgio girtutėlis vyras nesugebėjo, todėl iš komisariato jis išvežtas į nakvynės namus "Sala" (blaivyklą). Ketvirtadienį pareigūnai su A. S. aiškinsis, kai jis bus išsiblaivęs.

Vilniaus 1 policijos komisariatas gavo pasipiktinusių piliečių pareiškimą dėl to, kad A. S. masturbavosi vaikų akivaizdoje. Pareigūnai spręs, kokią - administracinę ar baudžiamąją - atsakomybę jam taikyti.

Iki šiol A. S. už viešą masturbavimąsi nebaustas, tačiau pareigūnams gerai žinomas, kaip "etatinis girtuoklis", mėgstantis viešai šlapintis.

14.38 val. policijai pranešta, kad Vokės sodų I-ojoje gatvėje, pas žmones, buvusius prie maudyklos, atbėgo trys mergaitės. Jos suaugusiems pasakė, kad kažkoks vyras prieš jas nusirengė ir demonstravo lytinius organus.

Deja, šio iškrypėlio pagauti nepavyko.