Vilniaus apskrities policija praneša, kad lapkričio 3 d. apie 10 val. ryto pastebėta, jog pavogtas automobilis „Mercedes Benz A 160 CDI“.

Automobilis stovėjo Šv. Stepono g. Nuostolį savininkas įvertino apie 1 500 eurų.

Prieš vidurdienį savo automobilio pasigedo ir „Infinity FX 35“ savininkas. Ši mašina nuvaryta iš automobilių aikštelės Lentvario g. Nuostolis dar tikslinamas.

Vagys naktį taip pat nusiaubė 3 BMW automobilius. Visais atvejais nusikaltėlių braižas – vienodas.

Justiniškių g. iš automobilių aikštelėje stovinčio BMW X5, išdaužus durelių lango stiklą, pavogta spidometras, vairas ir greičio dėžės skydelis. Nuostolis – 4 000 eurų.

Tokiu pačiu būdu įsibrauta į BMW, stovėjusį Šeškinės g. Ten pavogtas prietaisų skydelis ir sudraskyta sėdynė. Nuostolis – apie 3 000 eurų.

Taikos g. automobilių aikštelėje iš automobilio BMW X6, išdaužus durelių stiklą, pavogta spidometras, skydelis su multimedija, automatinės dėžės rankenėle ir prietaisų skydelio dalys su mygtukais. Šiam automobiliui taip pat apgadintos priekinės sėdynės. Nuostolis – 5 000 eurų.

Nuostolių patyrė ir automobilių servisas Meistrų g.

Iš pinigų dėžutės, surinkus kodą, pavogta 11 000 eurų.

Dėl visų vagysčių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją