Iškart po įvykio pranešta, kad BMW vairuotoja prispausta, ji netekusi sąmonės.

Merginą iš automobilio išlaisvino ugniagesiai gelbėtojai. Greitoji pagalba ją išvežė į ligoninę.

Patruliai nukentėjo nesmarkiai – subraižytos rankos.

Papildyta. Gavus iškvietimą dėl smurto artimoje aplinkoje (vyras su peiliu puolė moterį), į įvykio vietą buvo pasiųsti du patrulių ekipažai. Jie važiavo su įjungtomis sirenomis ir švyturėliais. Prie sankryžos jie priartėjo degant raudonam šviesoforo signalui, visi vairuotojai, kuriems užsidegė žalias signalas, sustojo, išskyrus BMW vairavusią merginą. Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja įvykio aplinkybes užfiksavo tarnybinių automobilių vaizdo registratoriai. Be to, ši sankryža yra filmuojama.

Pirmas patrulių ekipažas sankryžą pravažiavo sėkmingai, o prieš antrąjį, važiavusį pirmajam iš paskos, išlindo BMW.

Įvykį matęs Delfi skaitytojas Tomas papasakojo, ką matė: „Iš Ozo gatvės du policijos automobiliai skubėjo Kareivių g. link su įjungtais švyturėliais ir garso signalais. Vienas policijos automobilis, kirtęs Kalvarijų g., pravažiavo į Kareivų gatvę, o antras iš paskos važiavęs policijos automobilis atsitrenkė į BMW vairuotojo dureles. BMW į sankryžą įvažiavo iš Kalvarijų g.“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)