Policijos pareigūnams sekmadienio pavakarę įtarimų sukėlė juodas BMW automobilis, tad jie norėjo patikrinti vairuotoją, tačiau šis akivaizdžiai nebuvo linkęs bendrauti. Vyras paspaudė greičio pedalą ir spruko.

Gausios policijos pajėgos susibūrė į gaudynes. Delfi.lt žiniomis, pro bėglio automobilio langą buvo išmestas ne vienas įtartinas paketas. Įtariama, kad taip buvo bandoma atsikratyti narkotikų.

Specialiosios parengties skyriaus pareigūnai netoli Edukologijos žiedo blokavo kelią. Bėglys dar bandė atsiplėšti, tačiau posūkyje BMW automobilis apsisuko ir kliudė prie jo privažiavusį pareigūnų automobilį. Bėgliui teko pasiduoti.

Anot pareigūnų, bėglys sulaikytas su įtariama, galimai narkotine medžiaga.

Įtarimų sukėlusį bėglį pareigūnai pastebėjo 16.37 val. Per langus įtartinus paketus mėtęs vyras visiškai įkalčių nepašalino. Po gaudynių automobilį BMW apžiūrėję pareigūnai ant keleivio sėdynės išvydo augalinės kilmės medžiagą. Įtariama, kad tai narkotikų, kuriais vairuotojas bandė atsikratyti, likučiai.

Sulaikytas 1986 m. gimęs vyras keliaus į areštinę.

Dėl įvykio pradėtas tyrimas, kurio eiga priklausys nuo rasto narkotinių medžiagų kiekio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją