Automobiliu važiavo trys vyrai, gimę 1981, 1986 ir 1958 m. Visi girti. Visus tris greitoji pagalba išvežė į ligoninę, bet, pirminiais policijos duomenimis, jie sužaloti nesmarkiai, tik apsibrozdine ir apsidaužę. Vairuotojas (gim. 1981 m.) iš ligoninės išvežtas į policiją, nes bus pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo, kai girtumas viršija pusantros promilės.

Avarijos vietoje patikrinus vairuotoją alkotesteriu, nustebo net policininkai - 5,5 prom. Po 20 minučių patikrinus pakartotinai, alkotesteris parodė 3,62 prom. Manoma, kad vairuotojas gėrė važiuodamas, prieš pat avariją, todėl aparatas pirmuoju bandymu parodė tokius skaičius.

Sudaužytame automobilyje mėtėsi plastikiniai pigaus tamsaus alaus buteliai. Pareigūnai patikrino ir vieną iš keleivių (gim. 1986 m.), jam irgi nustatytas sunkus girtumas – 2,87 prom.

Kai į avarijos vietą atvažiavo tralas, kad atverstų ir išvežtų sudaužytą „Seat“, policija sustabdė eismą. Tuo metu įvyko dar viena avarija: į sustojusį merginos vairuojamą BMW trenkėsi iš paskos važiavęs „Opel“, vairuojamas vaikino (žmonės nenukentėjo, užpildytos eismo įvykio deklaracijos).