Lietuvos policija savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje pasidalino stipriai greitį viršijusio motociklininko istorija.

„Greičio mėgėjai keliuose turėtų keisti savo vairavimo įpročius, o to neketinantiems padaryti policija siūlo savo pagalbą, ne tik pailsėti nuo vairavimo, bet ir parduoti nebereikalingą transporto priemonę.

Antradienio popietę sostinėje, Geležinio Vilko g., Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai, kontroliuojantys vairuotojų važiavimo greitį, pastebėjo nuo Ateities g. Santariškių g. link didžiuliu greičiu lekiantį motociklą. Matavimo rezultatas pareigūnus pribloškė – miesto gatvėje, kur leidžiamas 80 km/val. greitis, motociklas skriejo net 222 km/val. greičiu!

Sustabdytas motociklo „Suzuki GS XR“ 26 metų vairuotojas paaiškino, kad prieš uždarydamas motociklų vairavimo sezoną, nutarė pasimėgauti saulėta diena ir puikia gatvės kelio danga.

Motociklą vairuojantis pramogai, anksčiau nuobaudų neturėjęs vairuotojas gailėjosi, kad už tokį poelgį neteks teisės vairuoti visų rūšių transporto priemones, o motociklą greičiausiai teks parduoti.

Pareigūnai surašė greičio mėgėjui Administracinį nurodymą su pasiūlymu per 10 dienų sumokėti 225 eurų baudą ir atėmė teisę vairuoti 1 metams“, - feisbuke rašė Lietuvos policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)