Apie nelaimę policijai pranešta 12.59 val. Informuota, kad Verkių g. ties „Medžio centru“ automobilis partrenkė motociklą. Pastarojo vairuotojas prispaustas po automobiliu.

Į įvykio vietą išskubėjo policija, medikai ir ugniagesiai-gelbėtojai.

Nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad iš „Ogmios miesto“ automobilių stovėjimo aikštelės į Verkių gatvę išvažiuojant automobiliui „Renault Espace“ gatve važiavo motociklas „Yamaha“. Pamatęs išvažiavusį automobilį motociklininkas paskutiniu momentu vertė savo transporto priemonę ant šono, tačiau motociklas čiuoždamas šonu vis tiek neišvengė susidūrimo su automobiliu, o motociklininkas atsidūrė po mašina.

Kaip DELFI pasakojo įvykio liudininkai, žmonės iš karto puolė gelbėti motociklininką, jiems padėjo ir „Renault“ vairuotojas. Iš netoliese esančio padangų centro vyrai atsinešė keltuvą, pakėlė mašiną ir išvadavo maždaug 30 metų vyrą. Pasak liudininkų, jis buvo sąmoningas, tačiau kalbėjo nerišliai (pavyzdžiui, jis teigė, kad motociklu važiavo dviese, nors buvo vienas). Greitoji pagalba skubiai išvežė motociklininką į ligoninę, automobilio vairuotojui medikų pagalbos neprireikė.

Netrukus po šios avarijos toje pačioje vietoje įvyko dar viena. Stovintį ugniagesių automobilį kliudė pro šalį važiavęs „Volkswagen Passat“. Jaunas vairuotojas neneigė savo kaltės nesėkmingai aplenkiant ugniagesių transporto priemonė. Apgadintas jo automobilio šonas, o ugniagesių automobilis neteko posūkio žibinto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)