Moteris „Ford“ automobiliu važiavo nuo sostinės centro pusės. Pravažiavusi Žirmūnų ir Kareivių gatvių sankryžą, suko į kairę ir nepraleido merginos vairuojamo visureigio „Nissan Murano“. „Nissan“ vairuotojos teigimu, „Ford“ greitis buvo didelis.

Po susidūrimo „Ford Focus“ didžiuliu greičiu nulėkę žemyn Žirmūnų gatve sankryžos su Kareivių gatve link. Automobilis nuvažiavo nuo kelio, keliasdešimt metrų lėkė žalia veja ir trenkėsi į apšvietimo stulpą. Nuo stulpo atšokęs automobilis persisuko ir vėl įlėkė į važiuojamąją dalį.

Sėkmingai peršokęs pirmą eismo juostą trenkėsi į dar vieną „Ford Focus“, pažymėtą „Endemik veterinarija“ užrašu.

Laimei, per avariją žmonės nenukentėjo. Avarijos kaltininkė tikino, kad po smūgio į visureigį jos automobilis tapo nevaldomas, jai nepavyko jo sustabdyti.

Visi trys automobiliai po avarijos važiuoti patys nebegalėjo. Mažiausiai nukentėjo visureigis, bet iš jo virto garai - pažeista aušinimo sistema.

„Nissan“ vairuotoja pasakojo, kad vyras jai visureigį ir nupirko dėl to, kad ji būtų saugesnė gatvėse. Mergina su sarkazmu apibendrino įvykį: "Nuvažiavau į "Nissan" centrą, įsidėjau naujas gabaritų lemputes, važiuoju sau patenkinta. O dabar vėl į "Nissan" centrą važiuosiu...".