„Porsche“ savininkė restorane prekybos centre CUP valgė picą, kai pro langą pamatė keistai siūbuojantį gatvės apšvietimo stulpą. Dar labiau moteris nustebo, kai suprato, kad į stulpą trenkėsi jos automobilis, kurį buvo palikusi mokamoje aikštelėje, Upės g.

Avarija įvyko po 17 val. Automobilis „Volkswagen Tiguan“ važiavo Upės g. Žvėryno link. Dėl neaiškių priežasčių, jo vairuotoja staiga pasuko į dešinę ir trenkėsi į mokamoje vietoje vietoje stovintį „Porsche“.

Po smūgio VW trenkėsi į gatvės apšvietimo stulpą dešinėje, o „Porsche“ nuskriejo į kairę. Mašina kirto priešingo eismo juostą, užlėkė ant techninio šaligatvio ir taip pat įsirėmė į apšvietimo stulpą. Šis sustabdė sportinį visureigį – automobilis galėjo išvažiuoti į dviračių taką, kur dviračių eismas yra vienas intensyviausių sostinėje.

VW vairuotoja buvo blaivi. Ji vaikiškoje kėdutėje mašinos gale vežė kūdikį. Spėliojama, kad vaikas galėjo atitraukti moters dėmesį nuo kelio.

Vairuotoją ir jos mažylį greitoji pagalba nuvežė apžiūrėti į ligoninę.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)