Pirminiais duomenimis, avarija Valakampiuose įvyko apie 20 val. 30 min. Svajonių ir Grybautojų gatvių sankryžoje susidūrė automobilis „VW Tiguan“ ir tarnybinis policijos „Opel Insignia“.

VW vairuotojas Delfi žurnalistui teigė, kad važiavo pagrindine gatve, o pareigūnai – šalutiniu keliu. VW vairavęs vyras sako, kad policijos automobilio švyturėliai ir garso signalai nebuvo įjungti.

Nuo šoninio smūgio policijos „Opel“ nulėkė nuo kelio ir nulaužė medį. Pareigūnus nuo sužalojimų apsaugojo išsiskleidusios oro pagalvės, bet jų mašina gerokai aplamdyta.

VW keleivei prireikė medikų pagalbos. Mergina nuvežta apžiūrėti į ligoninę, bet anot VW vairuotojo, ji nukentėjo nesunkiai.

Avarijos aplinkybes aiškinasi policija.

Papildyta:

Policijos departamentas praneša, kad automobilis „Opel Insignia“, vairuojamas tarnybos metu uniformuoto blaivaus Vilniaus apsk. VPK pareigūno (gim. 1966 m.), išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „VW Tiguan“, kurį vairavo vyras (gim. 2000 m.).

Per eismo įvykį sužalota automobilio „VW Tiguan“ keleivė (gim. 1999 m.). Ji po medikų apžiūros gydoma ambulatoriškai. Pareigūnui surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją