Aivaras Kilkus dingo spalio 15 d. 17 val. Vilniuje. Vyras iš namų išvažiavo „Harley—Davidson“ motociklu, valstybiniai numeriai: 76 ALR.

Sunerimusi šeima DELFI pasakojo, kad Aivaras yra labai geras ir rūpestingas vyras. Jis labai myli savo dvi mažametes dukreles.

Vyro požymiai: ūgis apie 180 cm, stambus kūno sudėjimas, ant rankų turi daug tatuiruočių. Taip pat vyras turi ilgą ir labai išsiskiriančią barzdą.

Socialiniame tinkle „Facebook“ jau yra gausiai dalinamasi šia informacija. Visuomenė šios šeimos nerimui nėra abejinga. Bet kokia informacija jiems yra aukso vertės, todėl labai reikalinga visų jūsų pagalba.

Papildyta. DELFI šaltinis informavo, kad Varėnoje esančiame miške buvo rastas Aivaro motociklas ir šalmas. Deja pats vyras nebuvo rastas.

Ką nors žinančius ar mačiusius šeima prašo pranešti policijai telefonu 112 (policijai jau yra žinoma apie vyro dingimą) arba šeimai +37067940268.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)