Pirminiais duomenimis, kovo 14 d., apie 20 min., policija gavo pranešimą, kad Vilniuje, Juodvarnių Sodų ir Pupojų g. sankryžoje, susidūrė du BMW automobiliai.

Pranešėjas (gim. 1999 m.) pasakojo, kad važiuodamas Pupojų gatve pristabdė prie kalnelio ir pajautė smūgį galinę automobilio dalį. Jis teigė, kad avariją sukėlė mergina, kuri neturi vairuotojo pažymėjimo, taip pat galimai yra neblaivi.

Atvykę policininkai išsiaiškino, kad mergina (gim. 2002 m.) iš tiesų eismo įvykį sukėlė būdama išgėrusi, jai alkoholio matuokliu buvo nustatytas 1,61 prom. girtumas.

Maža to, ji taip pat negalėjo vairuoti transporto priemones, nes teisės vairuoti net nėra įgijusi, teigiama, kad jos BMW buvo net ir neapdraustas.

Įvykio vietoje apgadinto BMW vairuotojas pasakojo, kad po susidūrimo neblaivi mergina siūlė susitarti.

Anot policijos, avarijos kaltininkės BMW buvo išvežtas į automobilių saugojimo aikštelę.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 2811 str. 1 d. (transporto priemonių vairavimas, kai vairuoja neblaivus asmuo).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją