Nukentėjusios parduotuvės feisbuko paskyroje buvo patalpinta vaizdo medžiaga, kurioje matoma, kaip buvo įvykdyta vagystė. Įtariamasis dengė savo veidą su kauke, jį atpažinti yra mažai galimybių.

„Šį pirmadienį mūsų galerija Užupyje atsidarė visiškai netipiniu metu - ketvirtą ryto, kai į ją užsuko labai prastas ir šiaip nevykėlis meno gerbėjas, kuris šokio žingsneliu pasičiupo du kompiuterius ir juos išsinešė.

Aišku vilties surasti šį „klientą“ nedaug, nes užtruko vos 20 sekundžių, bet prašom pagalbos - pasidalinkit, galbūt kas nors atpažins“, - feisbuke paskelbė galerija „Paveikslai.lt“.

Policija DELFI informavo, kad 4.55 val. buvo gautas pranešimas, jog Polocko gatvėje įvykdyta vagystė.

Pirminiais duomenimis, 4.30 val. suveikus signalizacijai pastebėta, kad išlaužus durų spyną buvo pateko į patalpas. Ilgapirštis pavogė du kompiuterius.

Policijos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes. Atpažinus asmenį prašoma kreiptis į policijos pareigūnus bendru pagalbos numeriu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)