Šįsyk nė vienas vairuotojas neviršijo leidžiamos alkoholio ribos. Tiesa, vienas pabėgo - jis turbūt būtų viršijęs.

Apie 8 val. A. Kojalavičiaus gatve S. Batoro gatvės link važiavusio "VW Golf" vairuotojas, priekyje pamatęs policiją, staiga pasuko į mišką. Patruliai jį nusivijo, tačiau miškuose rasti bėglio nepavyko.

Įkliuvo "VW Passat" vairuotojas, skubėjęs į darbą, kur jo laukė nekantraujantys žvejai, kad įsigytų leidimus žvejybai. Žvejams leidimų teko laukti ilgai, nes "VW Passat" vairuotojas važiavo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo - jį iš vyriškio atėmė teismas.

Keliems vairuotojams policininkai turėjo kaip mažiems vaikams aiškinti, ką reikia daryti važiuojant pro kelio ženklą "Stop Kontrolė" (kai kurie vairuotojai ne tik nesustodavo, bet net ir greičio nesumažindavo). Tai labai nepatiko "Audi" vairuotojui ir jo keleivei, todėl jam teks susimokėti baudą.

Tikrinant "Mitsubishi Galant" vairuotojo Jurijaus S. (gim. 1982 m.) dokumentus pareigūnui įtarimų iškart sukėlė vairuotojo pažymėjimas. Buvo nutartą patikrinti ar jis tikras. Be to, Jurijų prisiminė kitas reide dalyvavęs pareigūnas - prieš porą metų jis jo ieškojo, kai tuo metu su BMW važinėjęs Jurijus padarė avariją ir pabėgo. Jį suradus paaiškėjo, kad vyrukas neturi ir neturėjo vairuotojo pažymėjimo. O sekmadienį jis pateikė neva 2012 metais išduotą dokumentą.

Įtarimai pasitvirtino, vairuotojo pažymėjimas padirbtas. Tada Jurijus nusprendė nebeišsisukinėti ir papasakojo, kad už klastotę sumokėjo 3 tūkst. litų.

Policininkai jam nebeleido nė trumpam atsisėsti prie vairo - automobilį į šalikelę teko nustumti.

"Mitsubishi Galant" vairuotojui teks sumokėti nemenką baudą už tai, kad vairavo neturėdamas tam teisės. Be to, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu. Už vairuotojo pažymėjimo suklastojimą ar naudojimąsi tokiu, gresia areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.