Gaudynes išvydę žmonės pranešė, kad BMW nuo Karoliniškių pusės jau važiavo kiaura padanga. Panašu, kad vairuotojas labai nenorėjo bendrauti su pareigūnais, nes nuleista padanga jam nebuvo kliūtis važiuoti.

Visgi toli bėglys nepaspruko. Trys policijos ekipažai bėglį apsupo Ukmergės gatvėje, vadinamojo Šeškinės kalno papėdėje. Anot liudininkų, gaudynėse dalyvavo dar pareigūnų keli ekipažai.

Liudininkai pasakojo, kad BMW vairavęs vyras neskubėjo paklusti policijos pareigūnams net apsuptas. Policijos pareigūnai greitai rado sprendimą – pro išdaužtą langą vyrą išvilko iš automobilio.

Žmonės pasakojo, kad „BMW X5“, persekiojamas policijos, dideliu greičiu lėkė Laisvės prospektu. Kiti dalijosi, kad policijos sirenos aidėjo ir Žirmūnų pusėje.


Papildyta:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai apie šį įvykį galėjo pasakyti tik tiek: „Atlikta sulaikymo operacija. Sulaikyti keli asmenys. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo labai didelio kiekio narkotinių medžiagų, turint tikslą jas platinti.“

Delfi.lt žiniomis, sulaikymo operacijoje dalyvavo Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai. Persekiojant įtariamuosius, mažiausiai 2 kartus panaudotas šaunamasis ginklas. Peršovus padangas ir išdaužus mašinos langą, įtariamieji sulaikyti.

Delfi.lt dėkoja skaitytojams už informaciją ir vaizdo įrašus !!!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)