Spalio 1 d., apie 16 val. 38 min., Vilniuje, Pilaitės pr., ties Mėnulio g. 11 pastatu, autobusui „Scania“, valst. Nr. KGT414, važiavusiam pirmąja eismo juosta, staigiai stabdant, kai į važiuojamąją kelio dalį, neleistinoje vietoje, iš už kairėje pusėje grūstyje antroje eismo juostoje stovėjusių automobilių, išėjo nenustatytas pėsčiasis, autobuso viduje nukrito ir susižalojo keleivė. Įvykį sukėlęs pėsčiasis iš įvykio vietos pasišalino.

Sostinės policijos pareigūnai prašo atsiliepti įvykio liudininkus, atpažinusius įvykį sukėlusį pėsčiąjį, ir susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus vyresniąja tyrėja Rasa Lauraitiene tel. 8 607 88982, el. paštu rasa.lauraitiene@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)