Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas, dėl eismo įvykio, kurio metu buvo sužalotas žmogus. Pasirodo, kad rugpjūčio 4 d., apie 10.22 val., Kaišiadoryse, Gedimino g., vyro vairuojamas automobilis „VW Passat“ kliudė per gatvę ėjusią pėsčiąją.

Policijos pareigūnai kviečia atsiliepti visus asmenis mačiusius šį eismo įvykį ar žinančius vertingos informacijos. Prašome gyventojų kreiptis į Kauno apskr. VPK Kaišiadorių r. PK telefonu (8 346) 67818, (8 346) 67820 arba el. paštu lina.meskauskiene@policija.lt, jurgis.ostromeckas@policija.lt.

Rugpjūčio 22 d., apie 7.20 val., Vilniuje, J. Baltrušaičio ir Ukmergės g. sankryžoje, nereguliuojamojoje pėsčiųjų perėjoje, automobilis (markė, modelis, valstybinio numerio ženklai nežinomi) partrenkė ir sužalojo pėsčiąją.

Liudytojus, galinčius suteikti informacijos apie iš įvykio vietos pasišalinusį automobilį ar jo vairuotoją, prašytume kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Administracinės veiklos skyriaus Paieškos poskyrio vyresniąją specialistę Rasą Levišauskaitę, Mėnulio g. 11, Vilniuje, tel. (8 5) 271 9513, el. p. rasa.levisauskaite@policija.lt

Taip pat Vilniaus policija prašo visuomenės pagalbos dėl liepos 7 d. įvykusio įvykio. Apie 5.05 val., Vilniuje, Vilniaus g. 28, automobilis „Lexus IS220“ apgadino automobilį „Mazda 6“ ir iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Eismo įvykį mačiusius policija prašo kreiptis į Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos specialistą Donatą Navicką tel. (8 5) 271 9451 el. p. donatas.navickas@policija.lt