Įsisiautėję vyrai nekreipė dėmesio į atvykusių policininkų reikalavimus, išplūdo pareigūnus. Mušeikos nepakluso policininkams, todėl prieš juos buvo panaudotos specialiosios priemonės - dujos ir antrankiai. Sulaikytieji buvo išvežti į 6 policijos komisariatą, o paskui į areštinę.

Komisariate nustatyta, kad S. Maslobojevas blaivus, o du jo bičiuliai - neblaivūs.

Policijos duomenimis, picerijoje, kilus konfliktui su administracija, buvo sumuštas apsaugos darbuotojas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

S. Maslobojevo draugė Tatjana DELFI sakė neabejojanti, kad jo kaltė šioje istorijoje yra mažiausia, nes jis yra ramaus būdo, stengiasi išvengti konfliktinių situacijų.

Antradienio popietę S. Maslobojevas buvo paleistas iš areštinės. DELFI jis papasakojo, kad pirmadienio vakarą picerijoje jis buvo su draugais, ateidavo ir draugų draugai.

Sportininkas pateikė kitokią tolesnių įvykių versiją: vienas iš vakarėlio dalyvių sukonfliktavo su padavėja, ir tas žmogus susikibo su apsaugininku. S. Maslobojevas tvirtina tik išskyręs juos ir nuskubėjęs apmokėti sąskaitos, kad būtų galima greičiau išeiti. Atsiskaitinėjant peštukas vėl susikibo su apsaugininku, kilo sąmyšis, žmonės šaukė. S. Maslobojevas teigia tada vėl nuskubėjęs skirti susikibusiųjų, laikė apkabinęs konfliktiškąjį vyriškį. Paskui pasiėmė grąžą ir išėjo.

Lauke sutiko atvažiavusį apsaugos tarnybos ekipažą. Su draugu nueidamas nuo picerijos atsisukęs ir pamatęs, kad lauke tas pats neramusis vyras vėl susikibęs su apsaugininku. S. Maslobojevas teigia grįžęs, išskyręs juos ir nustūmęs vieną nuo kito.

Tuo metu atvyko policija. Pareigūnai užlaužė konfliktavusiajam vyrui rankas ir jas surakino. O S. Maslobojevui ir jo draugui papurškė dujų, esą nė už ką.

„Niekada gyvenime žmonių gatvėje nedaužiau. Rankos - mano duona, jei pradėsiu jas naudoti be pirštinių, kažkam skils galvos, o man skils rankų kaulai, - sakė kikboksininkas. - Blaivus įsipainiojau į girtų kompaniją... Gavosi nesąmonė - iš nekalto kaltą padarė“.

Didžiausi sulaikytojo kikboksininko pasiekimai sporte: pasaulio sunkiasvorių kikbokso čempionas (W.K.A), Europos lengv. sunkiasvorių kovų be taisyklių čempionas (W.W.U.F.C.) , Lietuvos lengv. sunkiasvorių kovų be taisyklių čempionas (R.F.6) , Baltijos šalių lengv. sunkiasvorių Tailando bokso (Muay Thai) čempionas, King of Kings K-1 Europe GrandPrix 2011 Vilnius nugalėtojas.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (647)