Apie 14.43 val. Šakių rajone, Sintautų seniūnijoje esančiame Vešių kaime į pagalbą ugniagesius iškvietęs vyras pranešė, kad kaimynystėje dega namas. Atskubėję ugniagesiai tik maždaug po pusvalandžio galėjo apžiūrėti namo vidų.

Tikrindami pastatą ugniagesiai rado žuvusio žmogaus kūną.

Apie 15.46 val. skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Varėnos rajone, Matuizų seniūnijoje, Butvydonių kaime, dega pirtis.

Į įvykio vietą išsiųstos Varėnos ir Trakų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai. Pirminiais ugniagesių duomenimis, šiame gaiste žmonės nenukentėjo.

15.58 val. pagalbos prašymo sulaukė Kėdainių ugniagesiai. Pranešta, kad Pušynėlio gatvėje atvira liepsna dega namas.

Į įvykio vietą išsiųstos Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai. Ugniagesių žiniomis, šiame gaisre apie nukentėjusių žmonių taip pat nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)