Pasak liudininkų, Z. Sierakausko gatve didžiuliu greičiu atlėkęs „Audi“ trenkėsi į V. Kudirkos gatve važiavusio apsaugininkų automobilio šoną, apsisuko ir nuskriejo atgal. Įvykio vietoje liko „Audi“ grotelės ir priekinio buferio apdaila.

Vienas apsaugos darbuotojas dėl rankos traumos išvežtas į ligoninę.

Policija iškart puolė ieškoti pabėgusio avarijos kaltininko ir jo automobilio. Netrukus S. Konarskio g. pareigūnai rado bėglio automobilį ir šalia buvusį, įtariama, jo vairuotoją.

Jaunas vyras teigė, kad vairavo ne jis, bet pareigūnai pas jį aptiko sudaužyto „Audi“ raktą. Be to, jį atpažino ir vienas iš apsaugininkų.

Sulaikytasis į alkotesterį pripūtė daugiau nei 1,6 prom. Uždarytas į policijos automobilį, ėmė siautėti, spardyti mašiną, todėl teko surakinti ne tik rankas, bet ir kojas. Po penkiolikos minučių patikrinti girtumo antrą kartą nepavyko, nes „Audi“ vairuotoją ištiko (o gal ėmė vaidinti) kažkoks priepuolis: vyras ėmė purtytis, drebėti, rėkauti. Šaukė, kad policininkai nepurtytų jo elektrošoku. Pareigūnams teko iškviesti greitąją pagalbą. O kai medikė pabandė jam suleisti vaistų, vyrukas ėmė rėkti, kad niekas neturi teisės jam nieko suleisti be jo sutikimo. Aiškino, kad jis nesiskiepijęs, nes netiki „šitomis nesąmonėmis“.

Vyrui bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)