53-ejų moteris, gyvenanti Biržuose, pranešė, kad 17.00 val. namuose ją sumušė 57-erių sugyventinis. Smurtautojas buvo neblaivus, nustatytas 0,65 prom. girtumas. Įtariamasis sulaikytas.

48-erių moteris, gyvenanti Panevėžyje, pranešė, kad 18.00 val. namuose nepilnametę dukrą sumušė (rankos delnu du kartus sudavė į viršugalvį) neblaivus 56-erių sugyventinis. Jam nustatytas 1,9 prom. girtumas. Įtariamasis sulaikytas.

Balandžio 2 d., apie 19.40 val., Mažeikiuose, Naftininkų g., 31 metų vyras sudavė smūgius 22 metų buvusiai sugyventinei į įvairias kūno vietas, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

31-erių moteris, gyvenanti Panevėžyje, pranešė, kad 20.00 val., daugiabučio namo kieme Panevėžyje, ją sumušė neblaivus 37-erių sutuoktinis, gyvenantis kartu. Jam nustatytas 1.91 prom. girtumas. Įtariamasis sulaikytas.

Balandžio 2 d., apie 20.30 val., Kelmės r., Kukečių sen., Grimzių k., namuose neblaivus (nustatytas 1,88 promilės girtumas) vyras spyrė neblaiviai (nustatytas 2,11 promilės girtumas) sugyventinei į įvairias kūno vietas, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Įtariamasis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

47-erių moteris iš Kupiškio r. pranešė, kad 21.00 val. namuose 42-ejų sugyventinis sudavė per ranką, kurioje ji laikė stiklinę taurė. Taurė sudužo ir supjaustė abiejų rankų delnus. Įtariamasis ieškomas apklausai.

Balandžio 2 d., apie 22.00 val., Kelmės r., Pakražančio sen., Valpainių k., namuose, neblaivus (nustatytas 2,98 promilės girtumas) vyras ranka trenkė blaiviai žmonai į veidą, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Įtariamasis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

41-erių moteris, gyvenanti Panevėžyje, pranešė, kad vidurnaktį namuose jai kumščiu į veidą sudavė 42-ejų sugyventinis. Įtariamasis sulaikytas.

Balandžio 3 d., 00.07 val., Mažeikiuose, Naftininkų g., namuose, vyras trenkė žmonai į veidą ir į ranką, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Balandžio 3 d., apie 2.00 val., Telšių r., Dadotkų k., neblaivus vyras delnu sudavė smūgį žmonai į veidą ir lauždamas jai rankas ir koją sukėlė fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.